A BOATMAN.HU oldal a Modell & Hobby Kft. által magyarországon képviselt és forgalmazott BOATMAN etetőhajók számára létrehozott bemutató oldal, melyen részletesen megismerkedhetnek a kiváló minőségű és kedvező áru BOATMAN etetőhajó típusokkal.  A Modell & Hobby Kft. már több, mint 25 éves múltra tekint vissza és az idők során a hobbysták, modellezők körében kivívta magának a piacvezető szerepet. Ezt a szerepet minőségi termékeivel, ügyfélközpontú kiszolgálásával és széles választékával érte el.

Mivel a távirányítású gépek, modellek, játékok terén hatalmas tapasztalattal rendelkezünk, valamint a horgászat is kedvenc szabadidős tevékenységeink közé tartozik, az etetőhajók forgalmazása is természetes lett.

A Boatman egy kínai gyártó, mely magas minőségben tervez, gyárt és forgalmaz etetőhajókat, komoly tervezőcsapattal és gyártói kapacitással rendelkezik. Magyarországon a Modell & Hobby Kft-vel kötött kizárólagos kereskedelmi megállapodás alapján a Modell & Hobby Kft. forgalmazza a termékeket mind kiskereskedelmi vásárlói, mind pedig nagykereskedelmi viszonteladói felé. A Boatman.hu oldalról linkelt áruház (shop.modell.hu) üzemeltetője a Modell és Hobby Kft, amely 1994-ben alakult. Jelenleg több telephelyen, közel 110 fő dolgozik a cégnél.  A céget a családi légkör jellemzi, ahol egy csapatként dolgozunk együtt, azért, hogy a vevőket minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni.

Etetőhajó választékunkkal állunk rendelkezésére minden horgászat iránt érdeklődő számára és szíves fogadjuk viszonteladók, horgászboltok jelentkezését is a BOATMAN etetőhajók forgalmazására! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a megrendeles@modell.hu e-mail címen.

Reméljük, hogy termékkínálatunk elnyeri az Ön tetszését és minket választ!